Inspiration

Våra designstolpar ger människor någonstans att mötas och en känsla av trygghet

Genom att använda designstolpar, anpassade för just ditt projekt, kan du skapa en unik identitet. Du kan även förvandla platser genom att skapa en ljus och trygg känsla. En stolpe är en stolpe – men den kan också vara så mycket mer.

Det låter kanske som en kliché när vi säger att där det finns ljus finns det också trygghet. Men det är något vi tror på. Vi levererar inte bara belysningsstolpar, vi levererar också värde till miljön de hamnar i.

Därför är det alltid centralt i vårt arbete att belysningsstolpen ska kunna ge något extra till omgivningen – en plats som kommer tilltala människor och ge en känsla av trygghet. För oss på Moramast är nämligen en stolpe inte bara en stolpe.

Ett ljushav av möjligheter

Något av det vi är mest stolt över är att vi inte begränsar oss när kunder kommer med förfrågningar eller behov. Vårt uppdrag är att ge marknaden information om de möjligheter som finns, och samtidigt underlätta med ett brett utbud av standardprodukter. För att kunna utföra och lyckas med vår uppgift måste vi vara lösningsorienterade och innovativa. Dessutom är vi beroende av ett gott samarbete med våra kunder.

Genom ett brett urval av produkter kan vi i dag erbjuda belysningsstolpar som är dimensionerade, testade och godkända för användning i hela Sverige.

Men vi är inte nöjda där. Vi kan alltid gå steget längre för att möta kundernas behov med hjälp av kundanpassade lösningar. På vissa projekt är det nödvändigt att designa nya belysningsstolpar. Speciellt för att kunna ge upplevelsen av ett nytt uttryck.

Med fokus på det estetiska kan du med designstolpar skapa spännande offentliga rum med en positiv karaktär och en egen identitet. Detta gör du genom att kombinera det funktionella och det estetiska. För att spela vidare på klichén vi inledde med: Har du en dröm eller en tanke kring ett spännande projekt där ljus kan vara med och göra en skillnad, så kan vi bidra till att realisera den.

Vi jobbar tillsammans för att realisera dina visioner

Teamet hos oss på Moramast är redo att hjälpa dig realisera dina visioner om att skapa något mer för samhället och miljön i dina projekt.

Förutom att kundanpassade belysningsstolpar ger dig ett hav av möjligheter, ger det dig också ökad flexibilitet. Du kan välja olika ytbehandlingar, kanske olika armar eller hålbilder för olika armaturer och annan utrustning, eller kanske göra en mer konstnärlig utformning. Valmöjligheterna gör att stolpen inte bara blir en stolpe, utan också en del av den totala gestaltningen.

Vi finns här för att hjälpa dig få översikt eller hitta möjliga lösningar. Genom att hitta de bästa lösningarna för ditt projekt hittar vi tillsammans hur belysningsstolpen kan vara med och lyfta ditt projekt till nästa nivå.

Ljus och värme ger trygghet

En belysningsstolpe kan i sig själv vara en dekoration och påverkar det estetiska intrycket hos byggnader, gator, parker eller andra områden. Men det är inte bara stolpen och ljuset i sig själv som ska se bra ut, de måste också vara med och skapa en ljus och trygg känsla för människorna som rör sig i området.

Med spännande belysning och funktionella stolpar kan parker eller uteområden helt ändra karaktär. De kan gå från det kalla mörka till det varma, ljusa och inkluderande som dessutom ger en välkomnande känsla av trygghet.

I Sigtuna är vi med i en spännande förvandling av staden som de vill lyfta till att bli ett av Sveriges finaste besöksmål. Det första steget var upprustningen av den centrala mötesplatsen Borgmästarängen. Där har White arkitekter med hjälp av landskapsarkitektur och ljusdesign förvandlat en otrygg plats till en plats för så väl gamla som unga att mötas på. Våra specialdesignade stolpar sprider trygghet, glädje och värme bland besökarna. Du kan läsa mer om projektet, se bilder och låta dig inspireras här.

Lekplatsen och entrén i Borgmästarängen, Sigtuna, med stolpar från Moramast. Foto: Kola Productions.

Ett ljus i mörkret, en funktion på dagtid

I ditt projekt kan du välja att rita in en stolpe med endast ett syfte: att vara inget annat än en stolpe. Eller så kan du låta dig inspireras av våra möjligheter och flexibiliteten med kundanpassade produkter och göra så mycket mer av stolpen och hela projektet.

Själva belysningen kan till exempel ingå som en mer integrerad del av designen, så att det inte bara begränsar sig till att lysa upp när det är mörkt, utan också kan ge sin särprägel under dagtid.

Som en del av våra värderingar jobbar vi alltid med att driva och engagera för att uppnå resultat tillsammans med våra kunder. Prata med oss för att se hur vi kan hjälpa dig skapa en skillnad i samhället eller miljön. Du kan enkelt kontakta oss genom att klicka på bilden nedan. Vi tar mer än gärna ett förbehållsfritt, men entusiastiskt, möte med dig.

Vår kunskap – din trygghet

Kontakta oss

Tack vare vår branschspecifika kunskap, och med hjälp av våra produkter, skapar vi säkrare trafikmiljöer och tryggare offentliga utomhusmiljöer genom att sprida ljus i mörkret. Kontakta oss om du vill ha guidning.

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.