Utbildning inom utomhusbelysning

Moramast Academy

På Moramast Academy kan du lära dig mer om oss som företag, vår bransch och våra produkter.

Moramast Academy

Låt oss sprida ljus i mörkret

Belysningsstolpar kan vid första anblick vara ett ganska okomplicerat och tråkigt område. Men det tar inte lång stund innan man inser att det finns en hel del att tänka på för att få en anläggning som är funktionell, snygg och säker i många år framöver.

Därför erbjuder vi vår samlade kunskap, både i form av vår faktabank med skriftlig information och i form av webinarier, föreläsningar och besök. Allt för att du ska få bästa möjliga förutsättningar i ditt arbete med utomhusbelysning.

  • Löpande webinarier inom olika ämnen
  • Bokning av egna föreläsningar för dig och dina kollegor – online, hos er eller hos oss
  • Bokning av studiebesök hos oss
  • Faktabank full med skriftlig information

Webbinarier

Löpande kunskapsapslyft

Under ett antal tillfällen under året erbjuder vi webbinarier, långa som korta, där vi tar upp olika ämnen. Det handlar om allt från hållbarhetsarbete till produktinformation.

Ett perfekt tillfälle för dig att lära dig mer, och ställa frågor kring det du undrar.

Föreläsning

Skräddarsytt för dig och dina kollegor

Det är viktigt att hålla kunskaperna uppdaterade och att nyanställda får en ordentlig introduktion. Förutom att du kan anmäla dig till våra webinarier håller vi gärna föreläsningar för dig och dina kollegor. Helt anpassat efter era behov och önskemål.

Vi håller även föreläsningar för studenter, till exempel för elever som läser el och teknik på Mora gymnasium (på bilden) och för studenter på utbildningen Ljusdesign och belysningsteknik på Jönköping University.

Vi sprider ljus i mörkret, både bokstavligt och bildligt talat. Så se till att kontakta oss om du vill att vi ska sprida lite ljus.

  • Håll kunskaperna uppdaterade
  • Ge nyanställda en ordentlig introduktion
  • Digitalt eller på plats? Ni väljer!

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.