Utbildning inom utomhusbelysning

Moramast Academy

Här på Moramast Academy kan du lära dig mer om oss som företag, men framför allt om vår bransch och våra produkter.

Moramast Academy

Låt oss sprida ljus i mörkret

Belysningsstolpar kan vid första anblick vara en ganska okomplicerat och tråkigt område. Men det tar inte lång stund innan man inser att det finns en hel del att tänka på för att få en anläggning som är funktionell, snygg och säker i många år framöver.

Därför bygger vi nu upp en stabil kunskapsbas för dig att utgå från i ditt arbete med utomhusbelysning. För att sprida ljus i mörkret.

  • KOMMANDE! Korta informationsfilmer med frågor – att använda som uppslagsverk eller gå som en kurs
  • Boka egna föreläsningar med oss – både i person och digitalt
  • Medverka på digitala föreläsningar
  • Än så länge kan du även se tidigare digitala föreläsningar

Kommande

Digital utbildning på gång

Vi kommer framöver att lägga ut en serie kortare informationsfilmer som du kan använda som uppslagsverk eller som en utbildning.

Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev och välj Moramast Academy för att få uppdateringar när det närmar sig!

Kunskapslyft

Boka genomgång eller föreläsning

Det är viktigt att hålla kunskaperna uppdaterade och att nyanställda får en ordentlig introduktion. Därför håller vi gärna en genomgång om våra belysningsstolpar och tillbehör med dig och dina kollegor, samt att vi kan hålla föreläsningar om områden där ni behöver fräscha upp kunskaperna. Oavsett om det handlar om baskunskaperna eller detaljer om krocksäkerhet. Eller kanske ni behöver lite inspiration och prat om möjligheter?!

Vi sprider ljus i mörkret, både bokstavligt och bildligt talat. Så se till att kontakta oss om du vill att vi ska sprida lite ljus.

  • Håll kunskaperna uppdaterade
  • Ge nyanställda en ordentlig introduktion
  • Digitalt eller på plats? Ni väljer!

Digitala föreläsningar

I bland bjuder vi in till digitala föreläsningar inom ett ämne. Tidigare har vi till exempel pratat allmänt om belysningsstolpar, om olika typer och om ytbehandlingar. Vi kan även ha rena inspirationsföreläsningar med fokus på inspiration och möjligheter!

Förut spelade vi in dessa och la upp på hemsidan, dessa kan du än så länge se här nedan. Numer spelar vi dock inte in dem utan kommer i stället spela in ett antal informationsfilmer som kommer ligga tillgängliga här på Moramast Academy. Så vill du veta vad som sägs får du delta i föreläsningen – eller boka en egen!

Föreläsningarna annonserar vi om här på hemsidan, på sociala medier samt via vårt nyhetsbrev. Så se till att följa oss på något sätt för att ta chansen nästa gång vi kör föreläsning!

Tidigare digitala föreläsningar

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.