Karriär

Jobba hos oss

Här kan du hitta information om hur det är att jobba hos oss, hur du kan söka jobb hos oss och så listar vi eventuella lediga tjänster.

Om Moramast > Jobba hos oss

Vår personal

Vi har i dagsläget cirka 50 personer anställda hos oss, varav ungefär 20 jobbar på kontoret och resten i verkstaden samt ute på gården.

De flesta i personalen är anställda direkt av oss, men vi har även en del inhyrd personal. Oavsett så vill vi att vår personal ska må bra. Det jobbar vi för genom att exempelvis kontinuerligt förbättra arbetsmiljön, ge dem verktyg att förbättra sin hälsa samt sprida trivsel och glädje.

Om Moramast > Jobba hos oss

Våra lokaler

Moramast grundades 1973, och har sedan 1975 bott i samma lokaler på Vattugatan 11 i Mora (även om de utökats en del genom åren). Vi har även en fastighet högre upp på gatan, på Vattugatan 2.

Här trivs vi bra – med varmförzinkningen hos grannarna Wibe Group, pulverlackeringen hos andra grannarna Falks lack, och resterande ytbehandling drygt två timmar bort hos Alucrom i Gävle.

Om Moramast > Jobba hos oss

Lediga tjänster

  • Just nu har vi inga lediga tjänster.

Du kan alltid skicka in en spontanansökan till vår HR Jenny på jenny.liljeblad@moramast.se. Då vet vi om att du finns ifall det skulle uppstå ett behov.

Lycka till med jobbsökandet!

Vad säger våra medarbetare?

Vi har ett väldigt fritt arbete på så sätt att vi får veta vad vi ska göra, och sedan planerar vi själva hur och när vi gör det. Just det här med att planera tycker jag är lite extra kul. Att fundera ut hur vi kan förenkla och förbättra processer.

Patrik Stens
Montering aluminium och Absorbent, Moramast

49

år i branschen

65 k

enheter/år

3 m

belysningsstolpar

50 +

anställda

Vad säger våra medarbetare?

Mitt första jobb var inom industrin. Jag sa upp mig och sa aldrig mer. Men jag hade en kompis som jobbade här och han sa “ge Moramast en chans för där är det högt till tak”. Så jag gjorde det. 18 år senare är jag kvar.

Stefan Tomt
Kapare, Moramast

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.