Karriär

Jobba hos oss

Här kan du hitta information om hur det är att jobba hos oss, hur du kan söka jobb hos oss och så listar vi eventuella lediga tjänster.

Personalen

Att jobba hos Moramast

Vi har i dagsläget cirka 50 personer anställda hos oss, varav ungefär 20 jobbar på kontoret och resten i verkstaden samt ute på gården. De flesta i personalen är anställda direkt av oss, men vi har även en del inhyrd personal via Clockwork.

Tillsammans ser vi till att utveckla företaget, våra team och oss som personer.

Personalförmåner

För bättre balans i livet

Vår personal är väldigt viktig för oss. De är såklart vår viktigaste resurs, för utan deras samlade kunskap vore vi ingenting. Men de är också viktiga för oss som medmänniskor.

Med det sagt är det nog ganska lätt att förstår varför vi har ersättningsnivåer som ligger över snittet i regionen, gemensamma aktiviteter minst en gång per kvartal och generösa förmåner som främjar god hälsa – både kroppsligt och mentalt.

Vattugatan i Mora

Våra lokaler

Moramast grundades 1973, och har sedan 1975 bott i samma lokaler på Vattugatan 11 i Mora (även om de utökats en del genom åren). Vi har även en fastighet högre upp på gatan, på Vattugatan 2.

Här trivs vi bra – med varmförzinkningen hos grannarna Wibe Group, pulverlackeringen hos andra grannarna Falks lack, och resterande ytbehandling drygt två timmar bort hos Alucrom i Gävle.

Om Moramast > Jobba hos oss

Lediga tjänster

  • Inga lediga tjänster.

Du kan alltid skicka in en spontanansökan till vår VD Björn Åkerblom på bjorn.akerblom@moramast.se. Då vet vi om att du finns ifall det skulle uppstå ett behov.

Lycka till med jobbsökandet!

Vad säger våra medarbetare?

Vi har ett väldigt fritt arbete på så sätt att vi får veta vad vi ska göra, och sedan planerar vi själva hur och när vi gör det. Just det här med att planera tycker jag är lite extra kul. Att fundera ut hur vi kan förenkla och förbättra processer.

Patrik Stens
Montering aluminium och Absorbent, Moramast

50

år i branschen

65 k

enheter/år

3 m

belysningsstolpar

~ 50

anställda

Vad säger våra medarbetare?

Mitt första jobb var inom industrin. Jag sa upp mig och sa aldrig mer. Men jag hade en kompis som jobbade här och han sa “ge Moramast en chans för där är det högt till tak”. Så jag gjorde det. 18 år senare är jag kvar.

Stefan Tomt
Kapare, Moramast

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.