Nyheter

God jul och Gott nytt år önskar vi på Moramast!

År 2022 har varit ett år fullt av toppar och dalar. Nu önskar vi dig en god jul och ett fridfullt nytt 2023 – då vi även fyller 50 år!

Nu är sista veckan innan jul snart slut. I dag är sista dagen för vår personal i verkstaden, och i morgon stänger vi växeln klockan 12. Med det vill vi passa på att se tillbaka lite över året, och tacka för detta år!

Ett år fullt av högt och lågt

När pandemin lugnade sig tog annat fart. Krig i Ukraina, elkriser och inflation. Och när det gäller utmaningar inom vår bransch under året har vi sett stålpriserna fortsätta öka, samtidigt som tillgången på stål sjunkit markant då sanktioner mot Ryssland sattes in. Det har tidvis varit kämpigt att få in material vi behöver, och våra andra leverantörer har också haft sina utmaningar. Men det har gått förhållandevis bra och vi har lyckats hålla uppe en hög leveranssäkerhet trots allt.

Året har även bjudit på en massa bra saker! Du som följer oss på Instagram har de senaste veckorna kunnat se en hel del tillbakablickar från året. Bland annat från vår resa till Dublin, personalaktiviteter, friskvårdsarbetet (och vår nya idrottsförening!) och minnen från studiebesök.

Skärmdump från Moramasts Instagramprofil

Följer du oss inte redan på Instagram hittar du oss under namnet @moramastab.

Nedanför hittar du även länkar till våra konton på Facebook och LinkedIn där vi också kommer uppdatera löpande under året.

Moramast 50 år!

Nästa år fyller vi 50 år, och det ser vi verkligen fram emot! Oj, så mycket skoj vi ska ha under året! Vi kommer att minnas tillbaka, höra om hur det var förut på Moramast och vi kommer att lansera en jubileumsbok under Elfack i Göteborg den 9-12 maj. Det blir även en massa annat skoj både före och efter vår födelsedag som är den 1 juli.

Allt som händer under året kommer samlas på sidan Moramast 50 år här på hemsidan, och du kan även följa oss i våra sociala medier för att få ta del av minnen och annat spännande.

Nu hoppas vi att 2023 inte bara blir vårt 50:e år i branschen, utan även året då den senaste tidens elände vänder. Tills dess önskar vi dig en God Jul och ett Gott Nytt År, och så jobbar vi vidare med att sprida ljus i mörkret – för 50 år till.

En kotte och två bjällror, illustrerade av Lisa Kriga.

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.