i Produktbilden föreställer inte alltid den aktuella produkten utan är lika i uppbyggnad men kan variera i mått och ytbehandling (är oftast varmförzinkad oavsett variant). Färger på skärmar kan avvika från verkligheten.
7771619 | V0376223 | Toppstycke D0/2

Toppstycke till Absorbentstolpen, med två armar á 0,15 m

Toppstycke med två korta armar som kombineras med stolpkropp till komplett Absorbentstolpe.

Passar: Absorbentstolpen

Mått

Höjd: 2 m

Om Absorbentstolpen

Absorbentstolpen har en unik och patenterad konstruktion som minskar risken för att passageraren ska skadas. Stolpens stomme binder det kolliderande fordonets rörelseenergi och minskar på ett kontrollerat sätt hastigheten till en säker nivå. På så sätt skyddar stolpen personerna i det kolliderande fordonet samt andra vägtrafikanter.

Den konformade stolpen är testad och godkänd enligt standarden EN 12767. Den kan användas för att främja trafiksäkerheten på alla vägar och rekommenderas i de fall det bakom stolparna finns gång- och cykelväg eller träd.

Se kompletta Absorbentstolpar i vårt standardsortiment

Finns även som

7771617 För toppmontering

7771618 Med en kort arm

7771620 Med tre korta armar

7771625 Med fyra korta armar


Ytbehandling

Alla våra stålprodukter får ett tåligt grundskydd med lång livslängd i form av MM Zink, och aluminiumprodukterna i form av MM Anod. Utöver det kan även lackering på rot (MM Coat) eller över hela stolpen användas för ökat skydd (MM PowderCoat, MM ThermoCoat eller MM WetCoat).

Denna produkt är behandlad med MM Zink, vilket ger ett gott skydd mot rost i mindre frätande miljöer.

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.