Hemsidan

Specialstolpar på hemsidan

Nu hittar du utvalda specialstolpar på vår hemsida. Se det som ett enkelt sätt att hitta en stolpe med mer design, eller som inspiration.

Som du kanske vet gör vi mer än gärna kundanpassade stolpar till dig som önskar mer än standard. Oavsett om det handlar om en mindre justering av ytbehandling eller hålbild, eller om att skapa en helt ny stolpe.

Vissa anpassningar är populärare än andra, och nu hittar du ett urval av specialstolpar vi tidigare gjort här på vår hemsida.

Mål eller startpunkt

Listan med specialstolpar kan användas på många olika sätt. Exempelvis kan du se det som ett enkelt sätt att hitta en stolpe som har lite mer design än standardstolparna, och ange artikelnumret vid beställning från din grossist.

Du kan även välja att använda listan som inspiration för att skapa något annat. Då kan artikelnumret komma lägligt för att exempelvis beskriva stolpe att utgå från eller hänvisa till någon del av stolpen.

Fler stolpar kommer – du kan önska

Listan på hemsidan kommer att utökas allt eftersom. Du kan gärna önska vilken typ av stolpe du skulle vilja se i listan genom att kontakta försäljningschef Håkan Gudmundson. Se kontaktuppgifter i anslutning till texten.

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.