Produktnyhet

Nu säljer Moramast master!

Efter 50 år som Moramast börjar vi till slut sälja master! I vårt sortiment av fackverksmaster har vi fem standardhöjder och möjlighet att beställa special.

Självklar utveckling av sortimentet

Efter 50 år gör vi nu till slut vårt namn rättvisa då vi börjar sälja fackverksmaster. Många tror att vi redan säljer master, men tidigare har vi bara sålt belysningsstolpar (och diverse andra sidospår som du kan läsa om i vår bok).

På säljavdelningen är det Rick Döss som är huvudansvarig för produktområdet fackverk, och han ser det som en självklar utveckling.

– Vi har märkt en ökad efterfrågan på just fackverk, och det är ett bra komplement till projekt där våra rörstolpar inte räcker till, säger Rick.

Vår försäljningschef Håkan Gudmundson håller med.

– Vi är glada över att ha börjat med fackverk! Det här gör att vi kommer ett steg närmare till att bli en komplett leverantör, säger han.

Vårt standardsortiment

I vårt standardsortiment hittar du nu fem olika ljuspunktshöjder: 12, 15, 18, 20 och 24 meter. På produktsidan hittar du masternas produktblad där du bland annat kan se vad de tål för vindyta och last.

Vi erbjuder mast, fundament och eventuell fundamentsadapter (ingår vid köp av komplett mast). Du kan även lägga till klätterskydd, och diverse andra tillbehör kommer framöver.

Skulle du ha behov utöver standard är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Rick Döss så att du kan få offert på en specialmast. Läs mer om det på produktsidan.

 

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.