Barncancerfonden och deras arbete är något som vi brinner lite extra för, helt enkelt för att barn och cancer inte hör ihop. Vi har samlat ihop pengar genom exempelvis att cykla Spin of Hope på guldcykel och med julklappsgåvor. Och så gör vi även denna jul.

I år, liksom andra år, skänker vi pengar till Barncancerfonden som julklapp till våra kunder. För att bidra till forskning, utbildning, rådgivning, stöd och allt annat viktigt de gör för att se till att orden barn och cancer inte ska få plats tillsammans.

Vi jobbar varje dag för att bekämpa den vanligaste dödsorsaken bland barn mellan 1 och 14 år. I dag dör ett femtiotal barn, två skolklasser, till följd av sin cancer – varje år. Det är en fruktansvärd sjukdom både för de barn som drabbas, och för deras anhöriga.

Barncancerfonden

Förutom att de jobbar för att utrota barncancern, så jobbar de även för att underlätta för de drabbade och deras familjer, för de som behöver råd och stöd, för de som vill engagera sig i viktiga forskningsfrågor, för de som överlevt sin barncancersjukdom – och för de som vill föra deras budskap vidare eller bidra till kampen. Något vi gärna vill göra!

Senast uppdaterad: