Nyheter

God jul för alla!

Vi skänker pengar till Barncancerfonden som julklapp till kunder och samarbetspartners, men även alla andra. För att alla ska få en god jul!

Våra barn är det viktigaste och mest värdefulla vi har. Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp.

Fler barn än någonsin överlever idag sin cancer, och vår julklapp till våra kunder och samarbetspartners är även i år självklar. Vi vill att alla ska överleva. Vi vill att alla ska få en god jul.

Du som följt oss ett tag vet att vi brinner lite extra för Barncancerfonden och deras arbete. Vi har samlat ihop pengar genom exempelvis att cykla Spin of Hope på guldcykel, springa Run of Hope, skänka pengar för enkätsvar och med julklappsgåvor. Och så gör vi även denna jul.

I år, liksom andra år, skänker vi pengar till Barncancerfonden som julklapp till våra kunder och samarbetspartners, men även alla andra. För att bidra till forskning, utbildning, rådgivning, stöd och allt annat viktigt de gör för att se till att orden barn och cancer inte ska få plats tillsammans. Så här skriver de själva om vad de gör:

Vi jobbar varje dag för att bekämpa den vanligaste dödsorsaken bland barn mellan 1 och 14 år. I dag dör ett femtiotal barn, två skolklasser, till följd av sin cancer – varje år. Det är en fruktansvärd sjukdom både för de barn som drabbas, och för deras anhöriga.

Förutom att de jobbar för att utrota barncancern, så jobbar de även för att underlätta för de drabbade och deras familjer, för de som behöver råd och stöd, för de som vill engagera sig i viktiga forskningsfrågor, för de som överlevt sin barncancersjukdom – och för de som vill föra deras budskap vidare eller bidra till kampen. Något vi gärna vill göra!

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.