Nyheter

Björn Åkerblom tillträder som VD

Den 1 april 2019 tillträdde Björn Åkerblom rollen som VD för Moramast. Han berättar här lite om sig och sina tankar inför framtiden.

I måndags, den 1 april, tillträdde jag rollen som VD för Moramast. Innan mig har Sture Hökerud gjort ett fantastiskt jobb och visat enormt engagemang för så väl företaget som branschen i stort. Nu ser jag fram emot att fortsätta den resa som Sture har påbörjat, tillsammans med alla kollegor, kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Senast har jag jobbat drygt sex år som marknads- och försäljningschef på Morakniv, och innan dess drygt sex år på FM Mattsson Mora Group. Jag brinner för starka varumärken med kvalitetsprodukter och egen tillverkning i Sverige. Därför är jag oerhört glad över att ha fått den här möjligheten, och är redo att ta mig an utmaningen det innebär att leda ett framgångsrikt företag i en stor koncern.

Jag är nu i full färd med att lära känna personalen, våra produkter och sätta mig in i arbetet. Med den personliga, yrkesskickliga och nära relation vi på Moramast har med kunder och andra aktörer i branschen känner jag stor tillförsikt för framtiden, och jag hoppas att jag får möjlighet att träffa så många av er som möjligt inom kort.

Väl mött!

Björn Åkerblom
VD, Moramast

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.