Faktabank

Instruktionsvideo: Hitta prestandadeklarationer

1 feb 2019

I denna video berättar vi hur du hittar prestandadeklarationer för våra belysningsstolpar.

Instruktionsvideo: Olika listvyer på sidan Hitta produkter

1 feb 2019

På sidan Hitta produkter finns det tre olika vyer att välja mellan: en enkel listvy, en belastningstabell och ett rutnät. I denna video berättar vi lite mer om de olika vyerna.

Instruktionsvideo: Spara produkter

1 feb 2019

Du kan spara alla produkter du är intresserad av i en lista för att komma ihåg dem. I denna video visar vi hur det fungerar, och hur du sedan kan använda denna lista.

Instruktionsvideo: Hitta produkter

31 jan 2019

I denna video visar vi dig tre olika vägar du kan gå när du vill hitta produkter på vår hemsida. I videon använder vi dessa tre vägarna för att hitta en och samma produkt.

Skillnaden mellan symmetriskt och asymmetriskt montage

15 jan 2019

Du kanske har sett att belysningsstolpar ofta finns i två varianter med i stort sett samma benämning. Det som skiljer är att den ena heter något med E0 och den andra något med D0. E0 är en stolpe för asymmetrisk montage medan den som heter D0 är för symmetriskt montage. Men vad innebär då det?

Information om våra insticksfundament för Morastolpen

12 Dec 2018

Här kan du läsa om uppbyggnaden, matrialet och grundläggningsinstruktioner för vårt insticksfundament som använda till Morastolpen.

Information om våra bultfundament

12 Dec 2018

Här hittar du information om våra bultfundament. Exempelvis hur de är uppbyggda, matrialinformation, kapacitet och monteringsinstruktioner.

Framtiden inom vägbelysning

4 Dec 2018

Vi bad Johanna Glans, ansvarig för Ljusdesign-utbildningen på Tekniska Högskolan i Jönköping, spå i framtiden gällande hur hon tror att vägbelysningen kommer se ut. Tillbaka fick vi en härlig mix av vad hon tror och önskar ska hända inom området framöver.

Fakta om spännstolpar

17 okt 2018

Spännstolpar används främst för belysning och kontaktledningar för spårvägar. Vi kan hjälpa till med de flesta lösningar och har stor erfarenhet från både Göteborg och Stockholm där vi jobbar med trafikkontoren.