Moramast

Välkommen som prenumerant – snart!

Vi gör vårt allra bästa för att bidra till säkrare vägar och tryggare områden. Vad kul att du också vill vara med och bidra! Nu behöver du bara bekräfta din prenumeration i mejlet vi skickat dig så kommer du sedan få våra utskick.

stars

"Moramast har kunniga, personliga och lösningsorienterade medarbetare."

Inga-Lill Abrahamsson
Teamledare, belysning

rejlers

stars

"Moramasts offerter återspeglar alltid vår förfrågan och vi får alltid svar till önskat datum. När något inte stämmer i förfrågan så får vi veta detta på en gång, eller så kontaktar Moramast konsulten."

Sascho Stojanovski
Offertstöd Utomhusbelysning Infraservice

ahlsell

stars

"Tackar för, som vanligt, bästa supporten!"

Eva Piispanen
Teknisk innesäljare, belysning

cardilogovit

Vad säger våra medarbetare?

Mitt första jobb var på industri. Där sa jag sa upp mig och svor på att aldrig mer jobba inom industrin. Men jag hade en kompis som jobbade här på Moramast och när jag var arbetslös sa han “ge Moramast en chans för där är det högt till tak”. Så jag gjorde det, och 18 år senare är jag kvar.

Stefan Tomt
Kapare, Moramast

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.