Moramast

Välkommen som prenumerant!

Vi gör vårt allra bästa för att bidra till säkrare vägar och tryggare områden. Vad kul att du också vill vara med och bidra!

Starkare tillsammans

Vi sprider ljus i mörkret

Vi är glada att du vill prenumerera på våra utskick. För faktum är att oavsett hur mycket kunskap och inspiration vi sitter på så gör den ingen nytta om ingen tar del av den!

På denna sida hittar du en hel del länkar till mer matnyttig information som du kan ta del av i väntan på vårt nästa utskick.

Detta år firar vi 50 år som företag! Vi kommer löpande under året att dela med oss av berättelser och projekt från våra 50 först år, information om händelser som sker under året samt visioner för framtiden. Både i sociala medier och här på hemsidan. Allt läggs även in på en samlingssida här på hemsidan, så att du enkelt hittar det om du missat något.

Ett annat tips för dig som vill bättra på dina kunskaper kring våra produkter är att vi har lanserat Moramast Academy. Än så länge är det mest att du kan boka föreläsningar, men vi kommer även lansera en kurs med en mängd informationsfilmer framöver. Du kan själv välja att prenumerera på utskick gällande detta genom att uppdatera dina preferenser.

Vi ses snart i din inbox!

Med vänliga hälsningar,
Håkan Gudmundson
Försäljningschef på Moramast

stars

"Moramast har kunniga, personliga och lösningsorienterade medarbetare."

Inga-Lill Abrahamsson
Teamledare, belysning

rejlers

stars

"Moramasts offerter återspeglar alltid vår förfrågan och vi får alltid svar till önskat datum. När något inte stämmer i förfrågan så får vi veta detta på en gång, eller så kontaktar Moramast konsulten."

Sascho Stojanovski
Offertstöd Utomhusbelysning Infraservice

ahlsell

stars

"Tackar för, som vanligt, bästa supporten!"

Eva Piispanen
Teknisk innesäljare, belysning

cardilogovit

Vad säger våra medarbetare?

Mitt första jobb var på industri. Där sa jag sa upp mig och svor på att aldrig mer jobba inom industrin. Men jag hade en kompis som jobbade här på Moramast och när jag var arbetslös sa han “ge Moramast en chans för där är det högt till tak”. Så jag gjorde det, och 18 år senare är jag kvar.

Stefan Tomt
Kapare, Moramast

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.