Moramast

Tack för din medverkan

Stort tack till dig för att du vill vara med och hjälpa oss – och dig själv. Tack vare dig och de andra som svarar på våra enkäter kan vi fortsätta blir bättre, något som såklart även gynnar dig.

Och kom ihåg att du alltid kan skicka in dina tips och synpunkter till oss, oavsett om du fått en enkät eller inte.

Vi ses!

Med vänliga hälsningar,
Håkan Gudmundson
Försäljningschef

Vad säger våra medarbetare?

Mitt första jobb var på industri. Där sa jag sa upp mig och svor på att aldrig mer jobba inom industrin. Men jag hade en kompis som jobbade här på Moramast och när jag var arbetslös sa han “ge Moramast en chans för där är det högt till tak”. Så jag gjorde det, och 18 år senare är jag kvar.

Stefan Tomt
Kapare, Moramast

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.