Om Moramast

Moramast AB grundades 1973 som ett familjeföretag och nu – 45 år senare – är vi så väl marknadsledare som rika på kunskap.

När Moramast AB grundades som ett familjeföretag 1973 producerade vi endast varmförzinkade standardstolpar för den svenska marknaden. Efter att ha provat oss fram via hästsläp, plåtskåp och svarvar köptes vi 1992 upp av Gävle Galvan AB. Vi började då utveckla vårt sortiment med specialstolpar, nya ytbehandlingsmetoder och framför allt ”krockvänliga produkter”. Dessutom introducerade vi vår koncept ”Den vänliga vägen”.

Moramast ingick i Gävle Galvan-koncernen ända fram till november 2007vi köptes upp av SafeRoad. Tillsammans jobbar vi för att vara den största aktören på den Europeiska marknaden för trafiksäkra lösningar i vägutrymmet.

I dag är Moramast marknadsledare på den svenska marknaden med ett brett sortiment stolpar för så väl väg som park – och en massa annat.

SafeRoad

Moramast är en del av SafeRoad-koncernen. SafeRoads vision är att bli en ledande leverantör av trafiksäkerhetslösningar. Koncernen har över 60 års erfarenhet av branschen och genom kombinationen av spetskompetens och marknadens bästa lösningar ska SafeRoad bidra till att rädda liv på vägen.

Koncernen har 2 500 anställda i 21 länder och kan erbjuda en bred portfölj av produkter och tjänster, allt från vägräcken till möbler för offentlig miljö. SafeRoad lägger stor vikt vid säkerhet, funktionalitet, livslängd och design på sina produkter och jobbar nära kunden för att kunna anpassa produkterna efter kundens önskemål.

Läs mer på SafeRoads hemsida