Nyheter

Christian har fokus på säkerheten

19 sep 2019

Ända sedan Christian Karlsson började som säljare på Moramast har han jobbat fokuserat med eftergivliga produkter. En stor del av hans arbete går ut på att hjälpa konsulter i de föreskrivande leden – allt för att rätt stolpe ska hamna på rätt plats.

Rösta på oss till Svenska Designpriset!

2 sep 2019

Vi är en av de nominerade i tävlingen Svenska Designpriset, kategorin Information – print. Nu är det dags för röstning och vi behöver din hjälp för att föra in belysningsstolparna i finrummet. Rösta på oss på www.designpriset.se den 2-8:e september!

Besök oss på Elmässan i Umeå

26 aug 2019

På onsdag och torsdag denna vecka, 27-28 augusti, kan du besöka oss på Elmässan i Umeå. Du hittar oss i monter B:10, redo att svara på alla dina funderingar. Välkommen!

Sebastian reser landet runt på kundbesök

12 aug 2019

Det senaste året har Sebastian Hohenthal rest runt och besökt kommuner, energibolag och grossister i Sverige. Allt för att hjälpa dem med kunskap och information inför deras belysningsprojekt.

Björn Åkerblom tillträder som VD

4 apr 2019

I måndags, den 1 april, tillträdde jag rollen som VD för Moramast. Innan mig har Sture Hökerud gjort ett fantastiskt jobb och visat enormt engagemang för så väl företaget som branschen i stort. Nu ser jag fram emot att fortsätta den resa som Sture har påbörjat, tillsammans med alla kollegor, kunder, leverantörer och samarbetspartners.