Nyheter

Här hittar du de senaste inläggen som rör företaget och vår verksamhet.

Tjänsten marknadschef försvinner

Företagsnyheter

Efter en omorganisation där vi slagit ihop vissa funktioner kommer tjänsten Marknadschef inte längre finnas kvar på Moramast. Marknadschef Peter Fredriksson slutar på Moramast den 31 december.

Sebastians sista dag på Moramast

Företagsnyheter

Sebastian gör idag sin sista dag på Moramast, och här tackar han för sig. “Idag gör jag min sista dag på jobbet och vill passa på att tacka suveräna kollegor, kunder och samarbetspartners.”

Tack för din röst!

Företagsnyheter

Torsdagen den 17 oktober var det dags för prisutdelning av Svenska Designpriset. Vår bok “En bok om belysningsstolpar 3.0” var nominerad i kategorin Information Print. Det blev inget pris denna gång, men väl en delad tredjeplats! Stort tack till alla ni som röstade!

Christian har fokus på säkerheten

FöretagsnyheterNy inom belysning

Ända sedan Christian Karlsson började som säljare på Moramast, hösten 2018, har han jobbat fokuserat med eftergivliga produkter. Hans roll kan nu även beskrivas som teknisk rådgivare, då en stor del av hans arbete går ut på att hjälpa konsulter i de föreskrivande leden – allt för att rätt stolpe ska hamna på rätt plats.

Rösta på oss till Svenska Designpriset!

Företagsnyheter

Vi är en av de nominerade i tävlingen Svenska Designpriset, kategorin Information – print. Nu är det dags för röstning och vi behöver din hjälp för att föra in belysningsstolparna i finrummet. Rösta på oss på www.designpriset.se den 2-8:e september!

Alla nyheter

Håll dig uppdaterad

Vårt nyhetsbrev är för dig som vill hålla dig uppdaterad om vad som händer hos oss och inom branschen. Du kan även hänga med i vad som händer på våra sociala medier.