Nyheter

Tjänsten marknadschef försvinner

16 dec 2019

Efter en omorganisation där vi slagit ihop vissa funktioner kommer tjänsten Marknadschef inte längre finnas kvar på Moramast. Marknadschef Peter Fredriksson slutar på Moramast den 31 december.

Jultider hos oss

3 dec 2019

Julen närmar sig, och vi vill förvarna om att vi i vanlig ordning har vissa specialtider under julveckorna.

Sebastians sista dag på Moramast

15 nov 2019

Sebastian gör idag sin sista dag på Moramast, och här tackar han för sig. “Idag gör jag min sista dag på jobbet och vill passa på att tacka suveräna kollegor, kunder och samarbetspartners.”

Tack för din röst!

21 okt 2019

Torsdagen den 17 oktober var det dags för prisutdelning av Svenska Designpriset. Vår bok “En bok om belysningsstolpar 3.0” var nominerad i kategorin Information Print. Det blev inget pris denna gång, men väl en delad tredjeplats! Stort tack till alla ni som röstade!

Christian har fokus på säkerheten

19 sep 2019

Ända sedan Christian Karlsson började som säljare på Moramast har han jobbat fokuserat med eftergivliga produkter. En stor del av hans arbete går ut på att hjälpa konsulter i de föreskrivande leden – allt för att rätt stolpe ska hamna på rätt plats.

Rösta på oss till Svenska Designpriset!

2 sep 2019

Vi är en av de nominerade i tävlingen Svenska Designpriset, kategorin Information – print. Nu är det dags för röstning och vi behöver din hjälp för att föra in belysningsstolparna i finrummet. Rösta på oss på www.designpriset.se den 2-8:e september!

Besök oss på Elmässan i Umeå

26 aug 2019

På onsdag och torsdag denna vecka, 27-28 augusti, kan du besöka oss på Elmässan i Umeå. Du hittar oss i monter B:10, redo att svara på alla dina funderingar. Välkommen!