Nyheter

Sebastian reser landet runt på kundbesök

12 aug 2019

Det senaste året har Sebastian Hohenthal rest runt och besökt kommuner, energibolag och grossister i Sverige. Allt för att hjälpa dem med kunskap och information inför deras belysningsprojekt.

Söker person på heltid till konstruktionsavdelningen

18 jun 2019

Vi behöver utöka konstruktionsavdelningen och söker en person som har erfarenhet inom konstruktion och hållfasthet, gärna av byggprodukter.

Beställ “En bok om belysningsstolpar 3.0”

7 maj 2019

Efter nästan ett års arbete är äntligen den nya boken ute: En bok om belysningsstolpar 3.0. Och den här gången är det mängder av nytt! Här kan du beställa ett eget exemplar.

Björn Åkerblom tillträder som VD

4 apr 2019

I måndags, den 1 april, tillträdde jag rollen som VD för Moramast. Innan mig har Sture Hökerud gjort ett fantastiskt jobb och visat enormt engagemang för så väl företaget som branschen i stort. Nu ser jag fram emot att fortsätta den resa som Sture har påbörjat, tillsammans med alla kollegor, kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Leverans och order innan sommarledigheterna

14 mar 2019

Vi har som vanligt stängt några veckor under sommaren. För att säkert kunna leverera din beställning av lagerlagda produkter innan sommarledigheterna behöver vi den senast vecka 23.

Besök oss på Elfack 2019

8 mar 2019

Den 7-10 maj är det dags för mässan Elfack i Göteborg. Beställ ditt entrékort gratis här och besök oss i monter G07:01 för att hämta ditt eget exemplar av vår nya bok.

Möt vår blivande VD: Björn Åkerblom

5 mar 2019

Efter att ha jobbat som marknads- och försäljningschef på Morakniv de senaste åren är det nu dags för Björn Åkerblom att ta sig an nya utmaningar. Från och med den 1 april kommer han att vara VD här på Moramast.

Uppdaterad hemsida – testa och ge oss feedback!

7 jan 2019

Nu har vi lanserat en ny hemsida där vi utgått från vad vi tror att du som kund vill ha. Vi vill gärna veta vad du tycker! Är det något som är oklart (mer än att det är nytt), något som du saknar, eller rent av något som inte fungerar som det ska? Hör av dig till oss så kan vi fixa problemen och ta med oss önskemålen in i vidareutvecklingen!

Stures brev

4 dec 2018

Bästa samarbetspartner / kollega Den 29 Mars 1976 påbörjade jag min anställning på Moramast, det är snart 43 år sedan. Jag började på företaget med att montera stolpar utomhus, så jobbade vi året runt och det kunde bli riktigt kallt. Min tjänst övergick så småningom till att vara truckförare, på den tiden var det inte […]