När det lite här och där runt om i landet fortfarande ligger snö på backen kanske man inte tänker så mycket på att det snart är sommar, så vi vill påminna om att vi som vanligt har semesterstängt veckorna 28-31 (kontoret har öppet vecka 31).

Eftersom att leveranstiden baseras på dagar med full produktionstid räknas dessa veckor inte med i den, något som är viktigt att tänka på när du lägger en beställning.

Dessutom finns det i och med detta ingen personal på plats för att ta emot returer eller hjälpa till vid eventuella problem, och just därför är sista upphämtningsdag inför semestern tisdagen den 3 juli. Undantag gäller för ordnar direkt till C-lager som har öppet för inleverans vecka 28, de kan hämtas hela vecka 27.

På så sätt kan vi säkerställa att allting är korrekt innan vi stänger ner verksamheten och tar semester några veckor, och du som kund kan känna dig trygg med att ha någon att vända dig till med eventuella frågor.

Så kom ihåg att stolpar som ska levereras innan semestern behöver beställas snarast, samt att lägga till semesterveckorna när du räknar ut leveransvecka (om leverans inte sker innan semestern).

Du kan läsa mer generell information om leveranser på sidan Fakta > Leveranser, och så kan du såklart alltid höra av dig på 0250-59 20 90 vid funderingar.