Vi behöver utöka konstruktionsavdelningen med en person som har erfarenhet av 3D-CAD och hållfasthet.

Om tjänsten

Vi behöver utöka konstruktionsavdelningen med en heltidstjänst. Till den söker vi dig som har erfarenhet inom konstruktion och hållfasthet, gärna av byggprodukter.

Dina huvuduppgifter kommer vara att göra hållfasthetsberäkningar samt ta fram konstruktionsritningar. Du kommer ha en ständig dialog med vår beräkningsingenjör, konstruktörer, säljare och produktionspersonal för att utforma produkterna optimalt efter de specifika förutsättningarna.

Övriga arbetsuppgifter kan handla om att upprätta prestandadeklarationer till våra produkter, ta fram renderingar för nya eller befintliga produkter och delta i olika utvecklingsprojekt.

Vi söker dig som

Det är även en fördel om du

Tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse.

Lön enligt överenskommelse. Följer Teknikavtalet.

Sista dag för ansökan: 4 augusti 2019.

Till kontaktuppgifter

Om Moramast

Moramast startades i Mora året 1973. Över 45 år senare är vi nu ledare på den svenska marknaden med ett brett sortiment belysningsstolpar för så väl väg som park – och en massa annat. Och vi är kvar i Mora. Faktiskt är vi till och med kvar i samma lokaler som vi flyttade in i 1975, även om de utökats något sedan dess.

Sedan november 2007 ingår vi i SafeRoad-koncernen. Tillsammans jobbar vi för att vara den största aktören på den Europeiska marknaden för trafiksäkra lösningar i vägutrymmet.

Läs mer om oss

Att jobba hos Moramast

Att jobba hos oss innebär – förutom att du såklart förväntas följa regler, riktlinjer och sköta ditt jobb – att du får en hel del tillbaka. Förutom förmånlig massage på arbetstid, frukt och ett generöst friskvårdsbidrag betalar vi även alla dina startavgifter på motionslopp. Vi deltar även i vissa välgörenhetsarrangemang som exempelvis Spin of Hope, och ibland har vi även lag i lopp som Vasastafetten och Blodomloppet.

Förutom satsandet på friskvård åker vi iväg på personalevent två till fyra gånger per år. Till exempel åker vi iväg och bowlar, fiskar eller kör folkrace, för att sedan avsluta med middag tillsammans.

I vår nya bok kan du läsa mer om oss (till exempel om konstruktionsavdelningen), hur vi tänker och jobbar, se tidigare projekt och bekanta dig med våra produkter.

Kontaktuppgifter

För att skicka in en ansökan, eller om du har frågor kring tjänsten:

Björn Åkerblom, VD

Telefon: +46-(0)250-59 20 91
Mobil: +46-(0)70-618 41 14
Mail: bjorn.akerblom@moramast.se

Vid allmänna och tekniska frågor:

Per Martinsson, Beräkningsingenjör

Telefon: +46-(0)250-59 22 30
Mail: per.martinsson@moramast.se