i Produktbilden föreställer inte alltid den aktuella produkten utan är lika i uppbyggnad men kan variera i mått och ytbehandling (är oftast varmförzinkad oavsett variant). Färger på skärmar kan avvika från verkligheten.
7771976 | ST3404 | -

Bultfundament i stål, 1000 mm djupt

Bultfundament i stål för montering av stolpe med fotplatta.

Serie : Moramast Vinäs

Passar: Stolpar med fotplatta

Mer information

Bultfundamentet görs av 20-30% återvunnet stål och är behandlat med CombiCoat® (varmförzinkat och pulverlackerat) för lång hållbarhet.

Fundamentet har tvåsidig kabelgenomföring med valfri höjd på kabelgenomföring, spaltbredd 76 mm. Det är möjligt att ansluta ett traktorrör ø110 med hjälp av dragrörsmuff.

Bultarna är utbytbara och stopens fotplatta kommer att täcka fundamentstoppen.

Montering

Efter att stolpen har monterats på fundamentet ska muttrarna dras åt med ett åtdragningsmoment på minst 200 Nm.


Ytbehandling

Alla våra stålprodukter får ett tåligt grundskydd med lång livslängd i form av MM Zink, och aluminiumprodukterna i form av MM Anod. Utöver det kan även lackering på rot (MM Coat) eller över hela stolpen användas för ökat skydd (MM PowderCoat, MM ThermoCoat eller MM WetCoat).

CombiCoat® är en unik ytbehandling som kombinerar varmförzinkning, zinkfosfatering och pulverlackering. I CombiCoat®-processen zinkfosfateras det varmförzinkade stålet innan det till sist pulverlackeras.

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.