Nyheter

Vi söker Ekonomiansvarig och Hållbarhetschef

Är det dig vi söker? Läs mer och sök i dag!

Ekonomiansvarig

Som ekonomiansvarig på Moramast har du ett helhetsansvar för ekonomi och redovisning inom bolaget. Till detta söker vi dig som har ekonomiutbildning från universitet, högskola eller yrkesutbildning med några års erfarenhet av arbete med redovisning och bokslut.

Vi erbjuder ett varierande arbete med möjligheter att utvecklas i rollen som ekonomiansvarig beroende på tidigare erfarenhet. Utöver en familjär och trivsam arbetsmiljö med högt i tak får du även exempelvis friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter med kollegor och möjlighet att arbeta 2 dagar i veckan hemifrån. I tjänsten finns möjlighet att arbeta deltid på 75%.

Läs mer om vad vi söker och vad vi erbjuder i annonsen hos Clockwork.

Hållbarhetschef

Hållbarhetsfrågan är prioriterad inom vår koncern, Saferoad Group, och koncernen har förbundit sig till Science Based Targets initiative (SBTi) för att bekräfta vårt engagemang mot klimatförändringar och för att främja en hållbar tillväxt. Nu söker vi dig som vill vara med och leda vår långsiktiga hållbarhetsstrategi i rollen som hållbarhetschef.

Som hållbarhetschef är du en av nyckelpersonerna i vår strävan att ta nästa steg inom vårt operativa och strategiska hållbarhetsarbete. Du kommer att leda, driva och utveckla processer inom området kvalitet, miljö och social hållbarhet utifrån vår långsiktiga strategi där koncernen har som mål att vara klimatneutrala 2050.

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom området och med arbetslivserfarenhet från kvalitet, miljö eller hållbarhet sedan tidigare. Här får du en familjär och trivsam arbetsmiljö med högt i tak och förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter med kollegor och möjlighet att arbeta 2 dagar i veckan hemifrån.

Läs mer om vad vi söker och vad vi erbjuder i annonsen hos Clockwork.

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.