Standardstolpe med Moramasts gamla logotyp
En gammal standardstolpe med vår gamla logotyp på

Det närmar sig vårt 50-årsjubileum, och inför det vill vi hitta våra stolpar! Oavsett vart i landet de står och när de kom upp – från starten 1973 till dagens datum.

Eftersom vi säljer via grossister är det inte så lätt för oss att veta vilka stolpar som är våra och vart i landet de hamnar – speciellt inte standardstolparna. För länge sedan hade vi vår logotyp på stolparna (och vi jobbar på en lösning på det igen), men de flesta är trots allt helt anonyma. Därför behöver vi din hjälp!

Har du till exempel jobbat med ett projekt där ni arbetet med utomhusbelysning och du vet att ni har använt våra stolpar? Tipsa oss genom att tagga ett inlägg med #härfinnsmoramast, eller skicka in ditt tips med platsen för stolpen, helst tillsammans med en bild* (en enkel mobilbild räcker) till lisa.kriga@moramast.se eller via formuläret nedan. Lisa har semester vecka 28-31 men kollar igenom alla tips när hon är tillbaka igen. Vi är jätteglada och tacksamma för alla tips vi får!

Du kan tipsa oss till och med den 30 september. Alla tips som vi följer upp kommer att presenteras under jubileumsåret, och godkänner du tackar vi dig då även med namn.

Stort tack på förhand!

Tipsa genom att

  • tagga ett inlägg med våra stolpar med #härfinnsmoramast (gäller Instagram, Facebook och LinkedIn), ELLER
  • mejla plats och bild till lisa.kriga@moramast.se eller skicka in via formuläret nedan.

Gör detta senast den 30 september.

Tipsa om våra stolpar

För att vi ska kunna ställa eventuella följdfrågor.
Skriv vart stolpen du vill tipsa om finns. Om det är flera olika platser, skicka gärna in ett tips per plats.
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max filstorlek: 200 MB.

    *Vi kommer inte använda några bilder som skickas till oss. Bilderna används endast för att kunna avgöra om det är troligt att det är våra och om det är något vi vill fotografera och skriva om. Skulle vi ändå vilja använda någon bild kommer vi överens om det med fotografen.

    Senast uppdaterad: