Leveranstider

Vi kommer som vanligt stänga ner några veckor under sommaren. Vi har helt stängt vecka 28-30, och begränsad bemanning vecka 31.

För att säkert kunna leverera din beställning av lagerlagda produkter innan sommarledigheterna behöver vi den senast vecka 23. När det gäller kundanpassade produkter är leveranstiderna längre. Kontakta oss i god tid för att få beräknad leveranstid.

Obs! Tänk på att eftersom leveranstiden baseras på dagar med full produktionstid räknas inte veckorna 28-31 på order som ska levereras efter sommarledigheten.

Sista upphämtningsdag

Eftersom att det inte finns någon personal på plats för att ta emot returer eller hjälpa till vid eventuella problem under semestern är sista dagen vi skickar till projektplats fredag den 1 juli (vecka 26). På så sätt kan vi säkerställa att allting är korrekt innan vi stänger ner verksamheten och tar semester några veckor, och du som kund kan känna dig trygg med att ha någon att vända dig till med eventuella frågor.

Order direkt till C-lager skickas hela vecka 27.

Gamla eller nya priser

Som vi aviserat till våra grossister kommer vi på grund av rådande läge på marknaden höja våra priser från och med den 1 juli. För att hinna beställa standardprodukter till priser enligt nu gällande prislista behöver vi få in din order senast den 30 juni. Den måste dessutom beställas för omgående leverans (normalt 2-4 arbetsveckor). Du kan alltså inte skjuta fram leveransen och ändå få de gamla priserna.

Helt stängt: vecka 28-30
Veckor som ej räknas i leveranstid: vecka 28-31

Sista beställningsdag, lager: fredag 10 juni, vecka 23
Sista orderdag, gamla priser: torsdag 30 juni, vecka 26
Sista utleverans projektplats: fredag 1 juli, vecka 26
Sista utlastnings-/upphämtningsdag till C-lager: fredag 8 juli, vecka 27