Vi kommer som vanligt stänga ner några veckor under sommaren. Vi har helt stängt vecka 28-30, och begränsad bemanning vecka 31.

För att säkert kunna leverera din beställning av lagerlagda produkter innan sommarledigheterna behöver vi den senast vecka 23. När det gäller kundanpassade produkter är leveranstiderna längre. Kontakta oss i god tid för att få beräknad leveranstid.

Eftersom att det inte finns någon personal på plats för att ta emot returer eller hjälpa till vid eventuella problem under semestern är sista upphämtningsdagen, för kunder som hämtar med egen lastbil, tisdagen den 6 juli. På så sätt kan vi säkerställa att allting är korrekt innan vi stänger ner verksamheten och tar semester några veckor, och du som kund kan känna dig trygg med att ha någon att vända dig till med eventuella frågor. Order direkt till C-lager skickas ut hela vecka 27.

Obs! Tänk på att eftersom leveranstiden baseras på dagar med full produktionstid räknas inte veckorna 28-31 på order som ska levereras efter sommarledigheten.

Helt stängt: vecka 28-30
Veckor som ej räknas i leveranstid: vecka 28-31
Sista beställningsvecka, lager: vecka 23
Sista upphämtningsvecka, C-lager: vecka 27
Sista upphämtningsdag, övriga: tisdag 6 juli

Senast uppdaterad: