Arbetsprocess

Nu är det enklare att beställa special

När vi ska ta fram en kundanpassad stolpe finns det en hel del information vi behöver veta. Nu har vi lanserat ett verktyg som gör det enklare för dig att beställa special genom att lämna in en komplett förfrågan direkt.

När vi ska ta fram en kundanpassad stolpe finns det en hel del information vi behöver veta för att vi ska kunna beräkna och rita upp din tänkta stolpe. Allt för att den ska följa alla de regler och rekommendationer som finns, men även för att du ska kunna få komplett underlag för ditt projekt. Nu har vi lanserat ett verktyg som gör det enklare för dig att lämna in en komplett förfrågan direkt!

Vi upplever att det ofta är svårt för dig som beställare att veta vilken information vi behöver, samt att vi ofta får kontakta dig som vill ha underlag för en stolpe många gånger för att samla ihop allt material. Allt detta tar såklart onödigt med tid.

Därför har vi nu tagit fram ett verktyg som vi valt att kalla Underlagsförfrågan Kundanpassat. Detta består av tre formulär som du kan använda för att begära ditt underlag:

  • Anpassade standardstolpar För standardstolpar med extra ytbehandling och/eller borrning för armaturer och kabelgenomföring.
  • Kundanpassade belysningsstolpar För stolpar med helt egen design och andra justeringar än de ovan.
  • Spännstolpar För stolpar anpassade för linspann.

En hel del är obligatoriskt, men en del är även valfritt då det kan vara lite olika behov. Generellt gäller dock självklart att desto mer korrekt information du kan fylla i – desto mer komplett underlag får vi inför vårt arbete. Skulle du stöta på något du inte har information om kan du dessutom spara formuläret och återkomma inom 30 dagar för att slutföra det.

Vi hoppas och tror att detta kommer förenkla både för dig som beställare, men även för oss som leverantörer!

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.