Lämna feedback

Vi har som vanligt stängt några veckor under sommaren. Kontoret har stängt vecka 28-30, och produktionen ligger nere vecka 28-31.

För att säkert kunna leverera din beställning av lagerlagda produkter innan sommarledigheterna behöver vi den senast vecka 23. När det gäller kundanpassade produkter är leveranstiderna längre. Kontakta oss i god tid för att få beräknad leveranstid.

Eftersom att det inte finns någon personal på plats för att ta emot returer eller hjälpa till vid eventuella problem under semestern är sista upphämtningsdagen, för kunder som hämtar med egen lastbil, tisdagen den 30 juni. Ordrar direkt till C-lager skickas ut hela vecka 27. På så sätt kan vi säkerställa att allting är korrekt innan vi stänger ner verksamheten och tar semester några veckor, och du som kund kan känna dig trygg med att ha någon att vända dig till med eventuella frågor.

Obs! Tänk också på att eftersom att leveranstiden baseras på dagar med full produktionstid räknas inte veckorna 28-31 med i leveranstiden på ordrar som ska levereras efter detta.

Kontoret stängt: vecka 28-30
Produktionen stängt: vecka 28-31 (räknas ej med i leveranstid)
Sista beställningsvecka, lager: vecka 23
Sista upphämtningsdag, C-lager: vecka 27
Sista upphämtningsdag, övriga: tisdag 30 juni

Senast uppdaterad: