Skivstång och vikter

Generöst friskvårdsbidrag

Vi vill att vår personal ska må bra, och vi är fast övertygade om att ens fysiska välmående är bra för hela människan – kropp som knopp. Därför har vi bland annat ett generöst friskvårdsbidrag som alla kan nyttja till av Skatteverket godkända aktiviteter: vi står för halva kostnaden, upp till 4 500 kr.

Populära sätt att nyttja bidraget på är bland annat gymkort, löpträning i grupp och yoga.

Massagebänk

Massage på jobbet

Varannan vecka erbjuds våra anställda massage på jobbet. En gång per månad på arbetstid för en mindre summa, en gång utanför till halva priset. Ett populärt inslag!

Människor i startfållan till Ultravasan 45 2019

Betalda startplatser

Vi vill uppmuntra våra anställda att röra på sig, och för många är det lättare att motivera sin träning om man har ett mål i sikte. Därför betalar vi startplatser i motionslopp för våra anställda – oavsett om det är på cykel, skidor eller till fots och oavsett distans.

Som en bonus är vi ibland flera från företaget som är med, och ibland drar vi med varandra. Inte minst i de olika loppen under Vasaloppsveckorna!

Äta middag och ha kul!

Efter många långa dagar tillsammans i verkstaden eller på kontoret är det skönt att få umgås helt kravlöst under avslappnade former. Inga stolpar att planera, bygga, sälja eller leverera. Bara ha kul!

Vi försöker få till någon gemensam kväll minst en gång per halvår, gärna oftare, med alla som vill på företaget. Då äter vi god mat och spelar exempelvis bowling.

Fiske i Gåstjärn

Eller njuta av lugnet vid sjön

Ett populärt inslag brukar vara att åka upp till sjön Gåstjärn och fiska. Efter att vi (förhoppningsvis) fått några fina firrar äter vi god mat, umgås och bara njuter av lugnet som skogen ger.

Kurs tillsammans

Längdskidåkning är kanske inte helt otippat något som är ganska vanligt här i Mora. Förutom att många åker längdskidor på egen hand, tillsammans eller själva, så brukar vi även få en endagskurs av längdskidåkerskan Frida Erkers (som vi spronsrar).

Benify logotyp

Benify Medarbetarportal

Vi har nyligen börjat använda medarbetarportalen Benify, där våra anställda bland annat enkelt kan använda sitt friskvårdsbidrag, får rabatter på en mängd olika saker samt att de kan få opartisk hjälp med sitt pensionssparande.

Senast uppdaterad: