Krocksäkerhet och eftergivlighet blir lätt ganska komplicerat och stort. Vi skapade därför en lättsmält liten broschyr med information kring ämnet. Förhoppningen är att vi kan underlätta och ge dig en skjuts på vägen när du ska göra våra vägar säkrare.

Antingen kan du läsa broschyren här på hemsidan, eller så kan du beställa så många du vill ha via formuläret nedan.

VILL DU PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV?

Vårt nyhetsbrev är för dig som vill hålla dig uppdaterad om vad som händer hos oss och inom branschen. Det innehåller exempelvis intressanta artiklar, yrkesporträtt, länkar till bra och nyttig information samt aktiviteter vi har i kalendern.

DIN INTEGRITET
För att kunna skicka broschyren till dig behöver vi spara ditt namn och din adress i vårt mailprogramm (Outlook) tills denna är skickad. Ditt mail kommer sedan att raderas.

Anger du att du vill ha vårt nyhetsbrev kommer namn, företagsnamn och mailadress att registreras på vårt nyhetsbrev i Mailchimp. Du kan när som helst ångra dig och klicka på länken "Avsluta din prenumeration", eller uppdatera dina uppgifter samt preferenser hos oss via länken "Uppdatera dina inställningar" i sidfoten av utskicket. Du kan även kontakta oss via nyhetsbrev@moramast.se om du har några frågor.

Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter på sidan Integritetspolicy.