Efter nästan ett års arbete är äntligen den nya boken klar: “En bok om belysningsstolpar 3.0”. Den här gången är i princip alla bilder utbytta, texterna likaså, det finns nya avsnitt och kapitel, och även några nya produkter. Det är ju till och med en ny VD som skrivit inledningen.

Vår förhoppning är att du kan använda boken för inspiration såväl som arbetsredskap. Du kan hämta ditt exemplar på mässan Elfack i Göteborg denna vecka (7-10 maj). Har du inte möjlighet att komma till den kan du beställa ett exemplar via formuläret nedan. Vi kommer även att lägga ut boken i en digital version här på hemsidan i början av nästa vecka.

  VILL DU PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV?

  Vårt nyhetsbrev är för dig som vill hålla dig uppdaterad om vad som händer hos oss och inom branschen. Det innehåller exempelvis intressanta artiklar, yrkesporträtt, länkar till bra och nyttig information samt aktiviteter vi har i kalendern.

  DIN INTEGRITET
  För att kunna skicka boken till dig behöver vi spara ditt namn och din adress i vårt mailprogramm (Outlook) tills denna är skickad. Ditt mail kommer sedan att raderas.

  Anger du att du vill ha vårt nyhetsbrev kommer namn, företagsnamn och mailadress att registreras på vårt nyhetsbrev i Mailchimp. Du kan när som helst ångra dig och klicka på länken "Avsluta din prenumeration", eller uppdatera dina uppgifter samt preferenser hos oss via länken "Uppdatera dina inställningar" i sidfoten av utskicket. Du kan även kontakta oss via nyhetsbrev@moramast.se om du har några frågor.

  Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter på sidan Integritetspolicy.

  Senast uppdaterad: