Frågor & Svar

Vart hittar jag…?

“Välj rätt stålstolpe”

Välj rätt stålstolpe heter nu Välj rätt standardstålstolpe och ligger under Produkter > Välj rätt standardstolpe.

Belastningstabellerna

Belastningstabeller hittar du som en egen vy på sidan Hitta produkter. Gå in på sidan (eller sök via sökformuläret i sidhuvudet), sök fram den eller de produkter du vill ha belastningstabell för och välj listvyn Jämför belastning (listikonen i mitten med pilar). Du kan sedan växla terrängklass genom att välja I, II eller III till vänster i tabellen.

Referensvindar

Du hittar sökfunktionen för referensvindar under Fakta > Referensvindar.

Prestandadeklarationerna

Vill du ha en prestandadeklaration söker du produktens E-nummer eller beteckning i sökformuläret högst upp på sidan eller på sidan Hitta produkter. Klicka på länken (Prestandadeklarationer eller en PDF-ikon beorende på vilken listvy som är vald) så tas du till dokumenten på produktsidan.

För kundanpassade produkter (inklusive spännstolpar), som ännu inte ligger inlagda i databasen, hittar du dokumenten på sidan Prestandadeklarationer special.

Fotplattor

Eftersom att fotplattor säljs tillsammans med en stolpe ligger informationen om fotplattorna i Faktabanken. Denna informationen kan användas vid beräkningar och dylikt.

Leveransfrågor

Frågor gällande leveranser är ofta svåra att ge ett generellt svar på, men de vanligaste frågorna har vi försökt besvara på sidan Leveranser.