Viktigt meddelande!

Vi har sommarstängt under veckorna 28-30 (produktionen ligger även nere vecka 31). Under denna period är det ingen som kan svara på telefon eller mail. Har du några funderingar kan du leta svar här på hemsidan, annars ber vi dig återkomma igen vecka 31. Ha en trevlig sommar!

Faktabank

Anläggnings­register och en gemensam struktur för information

Publicerad: 4 jun 2019

Vi har pratat med Anders Hedlund från Trafikkontoret som berättar mer om nyttan med ett anläggningsregister, arbetet med att göra detta mer strukturerat och arbetet med den nya tjänsten BrightPoint.

Så fungerar bildbanken

Publicerad: 28 maj 2019

På vår sajt har vi valt att fokusera mycket på bildmaterial. Vi har bland annat samlat en hel del bilder i bildbanken, och så visas de även på relaterade sidor och inlägg. Här berättar vi lite mer om hur bilderna fungerar, och du kan även se en kort film.

Prestandadeklarationer

Senast uppdaterad: 10 maj 2019

Enligt Bygg­produktförordningen EU 305/2011 ­bilaga 3 är vi skyldiga att upprätta en prestandadeklaration för varje produkt som vi tillhandahåller på ­marknaden. Här berättar vi mer om vad en prestandadeklaration är till för.

Belastningstabeller

Senast uppdaterad: 10 maj 2019

Du som har läst vår bok är bekant har sett våra belastningstabeller. I belastningstabellerna kan du leta upp stolpar utifrån vilken total vindyta och vikt det är på det du vill montera på din stolpe. Läs mer om detta här.

Hitta prestandadeklarationer

Senast uppdaterad: 28 maj 2019

I denna video berättar vi hur du hittar prestandadeklarationer för våra belysningsstolpar.

Olika listvyer på sidan Hitta produkter

Senast uppdaterad: 28 maj 2019

På sidan Hitta produkter finns det tre olika vyer att välja mellan: en enkel listvy, en belastningstabell och ett rutnät. I denna video berättar vi lite mer om de olika vyerna.

Spara produkter

Senast uppdaterad: 28 maj 2019

Du kan spara alla produkter du är intresserad av i en lista för att komma ihåg dem. I denna video visar vi hur det fungerar, och hur du sedan kan använda denna lista.

Hitta produkter

Senast uppdaterad: 28 maj 2019

I denna video visar vi dig tre olika vägar du kan gå när du vill hitta produkter på vår hemsida. I videon använder vi dessa tre vägarna för att hitta en och samma produkt.

Skillnaden mellan symmetriskt (D0) och asymmetriskt (E0) montage

Senast uppdaterad: 3 jul 2019

Här förklarar vi vad som är skillnaden mellan (rak)stolpar som heter E0 respektive D0, det vill säga stolpar för asymmetriskt eller symmetriskt montage.