Faktabank

Prestandadeklarationer

Senast uppdaterad: 10 maj 2019

Enligt Bygg­produktförordningen EU 305/2011 ­bilaga 3 är vi skyldiga att upprätta en prestandadeklaration för varje produkt som vi tillhandahåller på ­marknaden. Här berättar vi mer om vad en prestandadeklaration är till för.

Belastningstabeller

Senast uppdaterad: 10 maj 2019

Du som har läst vår bok är bekant har sett våra belastningstabeller. I belastningstabellerna kan du leta upp stolpar utifrån vilken total vindyta och vikt det är på det du vill montera på din stolpe. Läs mer om detta här.

Hitta prestandadeklarationer

Senast uppdaterad: 23 maj 2019

I denna video berättar vi hur du hittar prestandadeklarationer för våra belysningsstolpar.

Olika listvyer på sidan Hitta produkter

Senast uppdaterad: 23 maj 2019

På sidan Hitta produkter finns det tre olika vyer att välja mellan: en enkel listvy, en belastningstabell och ett rutnät. I denna video berättar vi lite mer om de olika vyerna.

Spara produkter

Senast uppdaterad: 23 maj 2019

Du kan spara alla produkter du är intresserad av i en lista för att komma ihåg dem. I denna video visar vi hur det fungerar, och hur du sedan kan använda denna lista.

Hitta produkter

Senast uppdaterad: 23 maj 2019

I denna video visar vi dig tre olika vägar du kan gå när du vill hitta produkter på vår hemsida. I videon använder vi dessa tre vägarna för att hitta en och samma produkt.

Skillnaden mellan symmetriskt och asymmetriskt montage

Senast uppdaterad: 10 maj 2019

Du kanske har sett att belysningsstolpar ofta finns i två varianter med i stort sett samma benämning. Det som skiljer är att den ena heter något med E0 och den andra något med D0. E0 är en stolpe för asymmetrisk montage medan den som heter D0 är för symmetriskt montage. Men vad innebär då det?

Monteringsanvisning för bultfundament till RS-stolpen

Senast uppdaterad: 10 maj 2019

Observera! Bultfundament med E-nummer 7771177 måste användas till RS-stolpar. Grundläggning Fundamentet placeras i gropen och justeras så att två av bultarna på fundamentet är parallella med vägen. Detta säkerställer att stolparna förses med kopplingslucka på motsatt sida från körväg, vilket är ett krav för eftergivliga stolpar av typen HE. Kom också ihåg att se till […]

Monteringsanvisning för våra insticksfundament till Morastolpen

Senast uppdaterad: 10 maj 2019

Här kan du läsa om uppbyggnaden, matrialet och grundläggningsinstruktioner för vårt insticksfundament som använda till Morastolpen.