Konstverket Blickfång, Rudans friluftsområde

Projekt

Haninge kommun lät sätta upp ljuskonst runt om i kommunen på otrygga och eftersatta platser. Ett av dessa konstverk gjorde Linda Persson, med inspiration av lokal historia och folktro.

Bildspecial: Hälsa på i verkstaden

Arbetsprocess
Artikel i nyhetsbrev

I detta inlägg får du följa med bakom kulisserna i våra verkstäder för att se hur det kan se ut när vi producerar stolpar som ska hålla många år framöver.

Nyheter på hemsidan

Hemsidan

Hemsidan har traditionsenligt fått sig en större uppdatering så här i början av året. Här kan du läsa om de olika nyheterna, och om vad som planeras framöver.

Tjänsten marknadschef försvinner

Företagsnyheter

Efter en omorganisation där vi slagit ihop vissa funktioner kommer tjänsten Marknadschef inte längre finnas kvar på Moramast. Marknadschef Peter Fredriksson slutar på Moramast den 31 december.

Jultider hos oss

Företagsnyheter

Julen närmar sig, och vi vill förvarna om att vi i vanlig ordning har vissa specialtider under julveckorna.

Sebastians sista dag på Moramast

Företagsnyheter

Sebastian gör idag sin sista dag på Moramast, och här tackar han för sig. “Idag gör jag min sista dag på jobbet och vill passa på att tacka suveräna kollegor, kunder och samarbetspartners.”

Tack för din röst!

Företagsnyheter

Torsdagen den 17 oktober var det dags för prisutdelning av Svenska Designpriset. Vår bok “En bok om belysningsstolpar 3.0” var nominerad i kategorin Information Print. Det blev inget pris denna gång, men väl en delad tredjeplats! Stort tack till alla ni som röstade!