Konstverket Blickfång, Rudans friluftsområde

Projekt

Haninge kommun lät sätta upp ljuskonst runt om i kommunen på otrygga och eftersatta platser. Ett av dessa konstverk gjorde Linda Persson, med inspiration av lokal historia och folktro.

Valleby i Härbreparken, Skogås

Projekt

På uppdrag av Huddinge kommun har Lekplatsbolaget förvandlat en del av Härbreparken till Valleby. Vi fick vara en del av detta genom att ta fram de stolpar, baserade på illustrationerna och tidigare gestaltningar, som nu pryder lekparken.

Ladugårdsängen, Örebro

Projekt

I Örebro växer ett nytt bostadsområde fram. Ataniyaz Ataniyazov på Örebro Kommun jobbar med att utforma den tekniskt avancerade belysningslösningen för stadsdelen.

Vallastaden, Linköping

Projekt

När Vallastaden skulle byggas var det Tekniska verken i Linköping som fick uppdraget att ljussätta de kommunala gatorna i den nya stadsdelen. Deras ljusdesigner Robin Hedman deltog i arbetet med att ta fram belysningen som nu skapar en trygg och vacker del av Linköping.

Söderlyckan Skatepark, Lund

Projekt

Emma Johansson från Sweco var med och planerade den effektfulla belysningen över Söderlyckan Skatepark. Det som började med en kort presentation är nu en uppskattad plats där åkare kan träna under stjärnhimmel.

Rådhustorget, Umeå

Projekt

Niklas Ödmann var en i teamet från Black Ljusdesign som fick uppdraget att ljussätta det uppdaterade Rådhustorget i Umeå. Med hjälp av resliga stolpar och vertikal belysning skapade de en unik och levande miljö.

Årstidernas park, Umeå

Projekt

Anders Mårsén var med och skapade Årstidernas park – en grön oas längs Umeälvens strand. Med ett vajersystem som bärs upp av robusta stolpar kan parken användas till så väl utebio som konsert. Eller bara för att njuta av lugnet.

Brunkebergstorg, Stockholm

Projekt

När Brunkebergstorg skulle uppdateras hämtades inspiration från den tunga 1960- och 70-talsarkitekturen som präglar byggnaderna runt torget. Resultatet blev en kontrastrik och dramatisk ljussättning.

Karolinska, Solna

Projekt

Vi bidrog med så väl kunskap som stolpar inför och under bygget av Karolinska universitetssjukhusets nya lokaler i Solna.

Resecentrum, Falun

Projekt

Falu Kommun har satt upp vår eftergivliga och energiupptagande Morastolpe för att öka säkerheten.

Konstverk

Projekt

Våra stolpar går inte bara att använda till belysning. Ibland får vi även vara med och skapa konstverk.

Gränby Sportfält, Uppsala

Projekt

Vi levererade belysningsstolpar till Gränby Sportfält i Uppsala, så väl standard som kundanpassade “trädstolpar”.