Monter G07:01

Elfack 2023

Senaste Elfack var år 2019, men nu är det vi där igen!

Monter G07:01

Firande och nyheter!

Senaste Elfack var år 2019, men nu är vi där igen! Mycket har hänt sedan dess. Bland annat firar vi 50 år just detta år, och så har vi även en hel del nyheter på gång.

Vi har redan börjat sälja fackverksmaster, läs mer om det nedan. Men du ser nu ytterligare en produktnyhet på Elfack: produktserien Moramast Noret. Fler produktnyheter kommer senare under året.

Besök oss i vår monter G07:01 för att fira med oss, kika på våra nyheter och läsa vår jubileumsbok – och ta med dig en egen hem!

Varmt välkommen!

Håkan Gudmundson
Försäljningschef

Produktnyhet

Moramast Noret

Behöver du kortare stolpar som ska stå i parker eller liknande stadsmiljöer passar vår nya serie Moramast Noret perfekt! Snyggt utseende både i form och yta kombineras med lätt vikt och lång hållbarhet.

På mässan kan du se och känna på stolpar anodiserade i standardgrå och svart.

Produktnyhet

Fackverksmaster

Vi har börjat sälja fackverksmaster och även hunnit med våra första leveranser. Här kan du se en av masterna vi levererade till Säffle!

I vårt standardsortiment av fackverksmaster med tillbehör i fem olika ljuspunktshöjder: 12, 15, 18, 20 och 24 meter (se nedan). Du kan även beställa kundanpassade master.

I vår monter kommer du kunna se några miniatyrer av våra stolpar, samt såklart läsa om dem och ställa frågor!

Vad säger våra medarbetare?

Som sommarjobbare fick jag börja med det enklaste, som att svetsa muttrar. Sedan har det utvecklats under åren, och i dag jobbar jag i stort sett uteslutande med kundanpassade produkter. Allt från enkla varianter, till de mest avancerade lösningarna. Det händer även att jag går och diskuterar lösningar med konstruktionsavdelningen.

Per Frostgard
Svetsare, Moramast

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Med våra utskick får du inspiration och information direkt i din inbox.