Nyheter

Uppdaterad hemsida – testa och ge oss feedback!

7 jan 2019

Nu har vi lanserat en ny hemsida där vi utgått från vad vi tror att du som kund vill ha. Vi vill gärna veta vad du tycker! Är det något som är oklart (mer än att det är nytt), något som du saknar, eller rent av något som inte fungerar som det ska? Hör av dig till oss så kan vi fixa problemen och ta med oss önskemålen in i vidareutvecklingen!

Stures brev

4 Dec 2018

Bästa samarbetspartner / kollega Den 29 Mars 1976 påbörjade jag min anställning på Moramast, det är snart 43 år sedan. Jag började på företaget med att montera stolpar utomhus, så jobbade vi året runt och det kunde bli riktigt kallt. Min tjänst övergick så småningom till att vara truckförare, på den tiden var det inte […]

Sommarstängt

4 maj 2018

Vi vill påminna om att vi som vanligt har semesterstängt veckorna 28-31 (kontoret har öppet vecka 31). Detta innebär att stolpar som ska levereras innan semestern behöver beställas snarast, samt att du behöver lägga till semesterveckorna när du räknar ut leveransvecka för leverans som sker efter semestern.

Nya slimmade armaturkronor

21 mar 2018

I och med bytet till vår nya hemsida har vi även lagt in lite produkter som inte hade fått någon plats på den gamla sidan. Har ni till exempel sett våra uppdaterade varmförzinkade armaturkronor i stål som vi släppte förra året? Slimmade i så väl design som pris!