Jump to main content

Om oss

Moramast AB grundades 1973 som ett familjeföretag och nu – 45 år senare – är vi så väl marknadsledare som rika på kunskap.

När Moramast AB grundades som ett familjeföretag 1973 producerade vi endast varmförzinkade standardstolpar för den svenska marknaden. Efter att ha provat oss fram via hästsläp, plåtskåp och svarvar köptes vi 1992 upp av Gävle Galvan AB. Vi började då utveckla vårt sortiment med specialstolpar, nya ytbehandlingsmetoder och framför allt ”krockvänliga produkter”. Dessutom introducerade vi vår koncept ”Den vänliga vägen”.

Moramast ingick i Gävle Galvan-koncernen ända fram till november 2007vi köptes upp av SafeRoad. Tillsammans jobbar vi för att vara den största aktören på den Europeiska marknaden för trafiksäkra lösningar i vägutrymmet.

I dag är Moramast marknadsledare på den svenska marknaden med ett brett sortiment stolpar för så väl väg som park – och en massa annat.

Kontakta oss

Vattugatan 11
792 36 MORA

Tlf:   +46 (0)250-59 20 90
Fax: +46 (0)250-59 20 99
info@moramast.se

Hitta direktnummer

Facebook   Instagram   LinkedIn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

För dig som vill hålla dig uppdaterad inom branschen skickar vi ut vårt nyhetsbrev fyra gånger per år med start i mars, med eventuella extra utskick vid speciella händelser. Nyhetsbreven har alla olika teman och innehåller artiklar, tips och kommande event inom vår bransch.

Prenumerera