Jump to main content

Ny hemsida

Nu har vi äntligen byggt upp en ny hemsida! Vi kommer att bygga vidare på den under våren men hoppas att du redan nu hittar det mesta du letar efter. Välkommen!

8 februari 2018

Alla företag under Saferoad Group har nu fått ny kostym, så även vi. På vår hemsida hittar du – precis som förut – information om våra produkter, ytbehandlingar, verktyg för att hitta rätt stålstolpe, referensvindar, belastningstabeller, bildbank och mycket mer. Nytt för denna sida är att du nu även kan se bilder från några av våra tidigare projekt. Där kan du se att möjligheterna är oändliga!

Vi kommer att uppdatera hemsidan med uppdaterad och ny information under våren. Bland annat kommer produkterna presenteras lite annorlunda, vi kommer lägga till ett produktsök, lite fler informationssidor och liknande.

Du kommer även kunna prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer att skickas ut en gång i kvartalet, och så väl våra sociala medier som nyhetssidan kommer att uppdateras mer frekvent än tidigare.

Vår förhoppning är att du som besöker vår hemsida redan nu ska hitta den information du söker. Gör du inte det – eller om du bara hellre vill prata med någon direkt – hittar du vår kontaktinformation på sidan Vår personal.

Låt oss gärna veta vad just du tycker om den, och om det är något du saknar eller funderar över, så att vi kan fortsätta förbättra den! Du kan maila in dina åsikter och funderingar till info@moramast.se eller till vår marknadskommunikatör.

Välkommen!

Nya hemsidan

Relaterat