Jump to main content

Frågor & Svar

Vad betyder bokstäverna och siffrorna i beteckningen på min specialstolpe?

Förklaring till kundanpassade stolpars benämning

Varför passar inte luckorna på mina koniska stolpar?

Luckorna till koniska stolpar är individanpassade och passar alltså bara på det stolpar som de är skurna ur. Man bör därför hålla koll på vilken lucka som hör vart när man monterar dessa.

På luckan står det ett nummer präglat som visar vart den hör hemma (samma nummer hittar du på märkplåten i stolpen), se bilderna nedan.

Numrering på stolpe Numrering på lucka

Vart hittar jag "Välj rätt stålstolpe", belastningstabellerna och referensvindar?

Dessa hittar du under Verktyg. Observera att dessa inte är responsiva i dagsläget så sitter du på mobil behöver du scrolla i sidled.

Detta kommer att göras om under våren men mer info om det kommer när det är aktuellt.

Vart hittar jag prestandadeklarationerna?

Vill du ha en prestandadeklaration för ett känt artikelnummer kan du söka på det numret i sökmotorn högst upp på sidan och gå in på den produkten för att där ladda ner den under rubriken Dokument.

Du kan även gå in under Verktyg > Prestandadeklarationer > [Typ av stolpe] och ladda ner den därifrån.

Vart är fotplattorna?

Eftersom att fotplattor säljs tillsammans med en stolpe har vi flyttat informationen om fotplattorna till under Verktyg i menyn. Denna informationen kan användas vid beräkningar och dylikt.

Har ni tagit bort Bildbanken?

Nej, bildbanken finns fortfarande men vi har inte kvar den på hemsidan. Istället lägger vi upp bilder från olika projekt på sidan Projekt.

Saknar du något?

Utöver dessa frågor och svar har vi även specifika sidor med information om leveranser och standarder. Du kan även hitta information i vår lista med artiklar på sidan Nyheter.

Har du en fråga som du inte fått svar på här eller någon annanstans på sidan är du välkommen att skicka in den på info@moramast.se.

Relaterat